Vilka fördelar finns det
med extern mötesbokning?

Extern mötesbokning är en tjänst där ett företag anlitar en extern aktör för att boka möten med potentiella kunder. Detta kan vara en effektiv metod för att öka försäljningen och få fler kunder, särskilt för företag som inte har resurser eller kompetens att hantera mötesbokning internt.

Fördelar med extern mötesbokning:

  • Ökad effektivitet: Extern mötesbokning kan frigöra intern tid och resurser för att fokusera på andra uppgifter, såsom säljarbete och produktutveckling.

  • Ökad träffsäkerhet: Externa mötesbokare har ofta en gedigen erfarenhet och kunskap om hur man identifierar och kontaktar potentiella kunder.

  • Ökad kvalitet: Externa mötesbokare kan hjälpa till att säkerställa att möten bokas med rätt personer och på rätt tidpunkt.

Vem passar extern mötesbokning för?

Extern mötesbokning passar bra för företag som:

  • Har en begränsad budget för försäljning
  • Saknar kompetens eller resurser för att hantera mötesbokning internt
  • Vill öka antalet möten med potentiella kunder

Vad ska man tänka på när man väljer företag för extern mötesbokning?

När man väljer en extern mötesbokare är det viktigt att ta hänsyn till följande faktorer:

  • Erfarenhet: Välj en mötesbokare med en gedigen erfarenhet och kunskap inom branschen.

  • Kompetens: Välj en mötesbokare som har kompetens inom försäljning och marknadsföring.

  • Rekommendationer: Be om referenser från tidigare kunder.

Varför anlita Fortis för extern mötesbokning?

På Fortis har vi levererat tjänster inom mötesbokning med hög kvalitet sedan 2015. Vi har under den perioden samlat på oss en gedigen erfarenhet av hur mötesbokning bör bedrivas för att nå bäst resultat.

Med cirka 100 erfarna mötesbokare där majoriteten av dessa är seniora med lång arbetslivserfarenhet och kunskap från flera olika branscher har vi rätt förutsättningar för att ta på oss och lyckas med alla möjliga typer av uppdrag.

Vi lägger stor vikt vid grundliga utbildningar så att våra anställda kan fungera som goda representanter för ert företag vid varje kundkontakt. Vårt mål och fokus är att arbeta för att hitta den perfekta balansen mellan hög kvalitet och högt tempo.

Funderar ni på att använda
er av extern mötesbokning?