Uppdrag inom mötesbokning

Mötesbokning är en viktig del av försäljningsprocessen. Det är det första steget i att skapa relationer med potentiella kunder och bygga upp förtroende. Vi hjälper er med alla typer av uppdrag!

Vilken typ av uppdrag arbetar ni med?

På Fortis har vi levererat tjänster inom mötesbokning med hög kvalitet sedan 2015. Vi har under den perioden samlat på oss en gedigen erfarenhet av hur mötesbokning bör bedrivas för att nå bäst resultat.

Med cirka 100 erfarna mötesbokare där majoriteten av dessa är seniora med lång arbetslivserfarenhet och kunskap från flera olika branscher har vi rätt förutsättningar för att ta på oss och lyckas med alla möjliga typer av uppdrag.

Exempel på branscher vi är aktiva inom:

  • Fastighetsmäkleri: Vi har under många år arbetat med uppdrag inom mäklarbranschen där vi bland annat bokar in värderingar med kunder som går i säljtankar. Vi har jobbat med olika kontor för alla de stora välkända kedjorna i Sverige t ex Husman Hagberg.

  • Solenergi: Vi jobbar med flertalet kunder i olika delar av landet. Vi hjälper till med allt från att boka in möten åt closers till att ta hand om hela säljprocessen från ax till limpa.

  • Finans: Vi arbetar både mot privatpersoner och företag inom finansbranschen. Bland annat arbetar vi med företagskrediter för en stor kreditgivare i flerta av de nordiska länderna.

  • Fastighetstjänster: Sedan start har vi arbetat med kunder som erbjuder fastighetstjänster, allt från ventilation och avlopp till inglasning av balkonger och städning. Vi arbetar bland annat med mötesbokning av privatpersoner, företag & BRF:er åt Akono som är en rikstäckande firma som arbetar med diverse fastighetstjänster.

Vi jobbar även med projekt inom:

Varför ta hjälp av Fortis med
ett uppdrag inom mötesbokning?

Tidseffektivt

Som specialister på mötesbokning har vi tillgång till moderna telefonisystem och andra verktyg som ökar effektiviteten.

Kvalitet

Vi hjälpa er att boka in möten med föreatag som är relevanta för era behov och som har ett bekräftat intresse för era produkter eller tjänster.

Produktivitet

Du får tillgång till en eller fler dedikerade mötesbokare vars enda uppgift är att boka möten åt er vilket leder till ökad produktivitet.

Expertis

Efter många år inom branschen har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet om vad som fungerar och vilket tillvägagångssätt som genererar flest kvalitativa möten.

Vad säger våra kunder?

KONTAKTA OSS

Är ni intresserade av att outsourca er mötesbokning? Kontakta oss!

Skicka ett meddelande i kontaktformuläret, slå en signal eller skicka ett mail så kontaktar vi er så snart vi kan.

Telefon: 020-40 50 50

E-post: info@fortis.com.mt

Adress: 18 Triq Mons Alfredo Mifsud, Ta Xbiex, Malta